Menu

Deltagelse på Odense helsemesse i Congrescentret 17.-18. februar 2018

december 14, 2017 - Aktiviteter

Kom på Odense helsemesse og få en snak om bla. mit nye tiltag, ud over alt det jeg plejer at lave og brænder for. LYD og MUSIK terapi på SANSECENTER.DK

Få forbindelse mellem dine sanser og dine hjernedele.
Styrk din evne til at opfatte det der sker, og at kunne sætte handling på det.

Det bygger på metoder som i mere end 30 år har været brugt til at få især børn ud af ordblindhed. Dyslexi. ( Chr. A. Volf, søn af Karen Volf.)

Dette åbner for en ny æra på SANSECENTER.DK, hvor man ikke behøver at have en forståelse af det spirituelle, men blot ønsker en forandring i sit liv. At få tingene til at hænge sammen i ens liv. Det er en behandlingsform der tager ca. Et år. Man bliver hver måned testet, musikken man skal høre den næste måned bliver tilpasset behovet. Testen er både en egentlig høre prøve, og med tonegafler som kan vise hvordan din hjerne dele og dine sanser arbejder sammen. Om du er højre eller venstre hjernedels styret. Kreativ eller kasse, liste og rutine styret. Om du er i stand til at lære noget udenad eller om du straks prøver at ændre på det. Viden eller visdom, eller har du åbnet til begge sider, og samspillet. Bogstavs lydene har forskellige frekvenser, så har man en nedsættelse forskellige steder i ens høre område, er det jo ikke så sært at der kan være ord der er svære at stave til. Jeg har vist især noget med kommaer og indskudte sætninger……. Ha Ha. Det er jo også sådan jeg lever. Måske ændrer det sig, eller udvides så jeg kan både og.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *